Menu

MENUkaart

Diner & BORREL

(Wijzigingen voorbehouden)

Keuken open:
Wo - Do van 16:00 tot 21:30 diner
Vr - Zo van 15:00 tot 21:30

Heeft u een voedselallergie? Meld het ons dan!

Op feestdagen kunnen andere openingstijden van toepassing zijn.

Stel je eigen menu samen

3 gangen 49 | 4 gangen 59 | 5 gangen 69

Bij BONTE VEREN stel je je eigen menu samen met de gerechten van de kaart.

Koude Voorgerechten

(Los gerecht 18) 

Steak tartaar

Met gepocheerd ei, klassiek garnituur en huisgemaakt desembrood

Zwaardvis

 Met dressing van krab, granaatappelpitten, dille en citroen

Vegetarisch

Kastanjechampignons

Met Parmigiano Reggiano, beukenzwammen, cèpesmayonaise en olijfolie 

Warme Voorgerechten

(Los gerecht 18) 

Confit de Canard 

Met  amandel en huisgemaakte kimchi naar traditioneel Koreaans recept

Coquilles 

Met spitskool, paddenstoelen en beurre blanc met saffraan en hazelnoot

Vegetarisch

Rösti

Met eekhoorntjesbrood, tamme kastanje, ricotta, Pecorino en Cévennes-ui 

Hoofdgerechten

(Los gerecht 27)

Hertenrug

Met rode kool, hete bliksem, paddenstoelen en specerijenjus

Snoekbaars

Met rode kool, hete bliksem, paddenstoelen en specerijenjus

Vegetarisch

Soufflé 

Met pepitas, gele curry, krokante aardappel, oesterzwammen en pompoenpit-olie 

Nagerechten

(Los gerecht 10)

Klassieke Italiaanse tiramisu

Maar dan in de stijl van BONTE VEREN

Semifreddo 

Met nougat, chocolademousse en butterscotch

Kaasplank

 4 soorten met zuurdesem krokant (supplement kaas: 5) 

Lekker voor erbij

Verse friet

Groene salade

Voor de kids

Tomatensoep

"BONTE VEREN"

11½

Friet met slagers-bitterballen

of garnalenkroketten en salade

11½

Pasta pesto

met Parmezaanse kaas