Steak tartaar
Met gepocheerd ei, klassiek garnituur en huisgemaakt desembrood
Op feestdagen kunnen andere openingstijden van toepassing zijn.
Bij BONTE VEREN stel je je eigen menu samen met de gerechten van de kaart.
Met gepocheerd ei, klassiek garnituur en huisgemaakt desembrood
Met dressing van krab, granaatappelpitten, dille en citroen
Met Parmigiano Reggiano, beukenzwammen, cèpesmayonaise en olijfolie
Met amandel en huisgemaakte kimchi naar traditioneel Koreaans recept
Met spitskool, paddenstoelen en beurre blanc met saffraan en hazelnoot
Met eekhoorntjesbrood, tamme kastanje, ricotta, Pecorino en Cévennes-ui
Met rode kool, hete bliksem, paddenstoelen en specerijenjus
Met rode kool, hete bliksem, paddenstoelen en specerijenjus
Met pepitas, gele curry, krokante aardappel, oesterzwammen en pompoenpit-olie
Maar dan in de stijl van BONTE VEREN
Met nougat, chocolademousse en butterscotch
4 soorten met zuurdesem krokant (supplement kaas: 5)