Menu

MENUkaart

Diner & BORREL

(Wijzigingen voorbehouden)

Keuken open:
Wo - Do van 16:00 tot 21:30 diner
Vr - Zo van 15:00 tot 21:30

Heeft u een voedselallergie? Meld het ons dan!

Op feestdagen kunnen andere openingstijden van toepassing zijn.

MENU VAN DE CHEF

3 GANGEN 44½ | 4 GANGEN 54½ | 5 GANGEN 64½

Laat je verrassen door onze Chef. Een wisselend menu met dagverse ingrediënten die onze chef omtovert tot een bijzonder drie- vier- of vijfgangenmenu. Eet smakelijk! 

Voorgerechten

Terrine van eendenlever 

en gekonfijte eendenbout met brioche en appel 

19½

Ravioli Carbonara 

Pecorino, Guanciale en eidooier met wilde broccoli

17½

Gravad lax 

met schorseneren, Granny Smith, roodlof en dragonolie 

17½

Duxelles van kastanjechampignons

 met biet, rettich, framboos en Fourme d'Ambert

17½

Gebakken coquilles

met een risotto van gort, venkel en een sherrycaramel 

19½

6 oesters

met sjalotvinaigrette, citroen en Tabasco

27

Hoofdgerechten

Noord-Amerikaanse grain fed rib-eye

met groene asperge, koolrabi en amandine met oesterzwam en Bearnaisesaus (voor twee personen)

31½ pp

Bouillabaisse 

met skrei, mosselen en gamba’s met zilte groenten 

28½

Gebakken roodbaars

 met caponata, kapperappeltjes, krokante risotto en een beurre blanc met Manzanilla sherry 

28½

Gestoofde lamsschenkel 

met couscous, bataat, courgette, peultjes en een lamsjus met Ras el Hanout 

29½

Kalfsentrecote 

met ratatouille, zwarte olijf, aardappelcrème en een jus de veau met port

27½

Lasagne met spinazie 

en zongedroogde tomaat, geroosterde artisjok, Reggiano en gremolata

23½

Lekker voor erbij

Verse friet

met mayo en gerookte haringkaviaar

Groene salade

met dressing

Desserts

Crème brûlée

met vanilleroomijs

Gepocheerde peer 

met sinaasappel, hangop, koekcrumble en merengue 

Chocolade ganache taart 

met kaneelroomijs

Kaasplank:

4 soorten kaas met bijpassend garnituur

11½

Koffie of thee

met friandises

9