Menu

MENUkaart

Diner & BORREL

(Wijzigingen voorbehouden)

Keuken open:
Wo - Do van 16:00 tot 21:30 diner
Vr - Zo van 15:00 tot 21:30

Heeft u een voedselallergie? Meld het ons dan!

Op feestdagen kunnen andere openingstijden van toepassing zijn.

MENU VAN DE CHEF

3 GANGEN 44½ | 4 GANGEN 54½ | 5 GANGEN 64½

Laat je verrassen door onze Chef. Een wisselend menu met dagverse ingrediënten die onze chef omtovert tot een bijzonder drie- vier- of vijfgangenmenu. Eet smakelijk! 

Voorgerechten

Vitello tonnato

van kalfstataar, crème van tonijn en garnalentoast 

19½ 

Rose gebakken eendenborst

met frisee salade, geroosterde amandelen en een dressing van Pedro Ximénez Sherry en sherry-azijn

17½

Twee bereidingen van tonijn

avocado, mango, radijs, sesam-crumble en gel van soja

19½

Pulpo van de BBQ

met crème van aardappel, haringkaviaar, venkel en een salsa verde 

19½

Burrata

met watermeloen, granaatappel, zwarte olijven, munt en knoflooksoldaatjes 

17½

6 oesters

met sjalotvinaigrette, citroen en Tabasco

27

Hoofdgerechten

Ribeye van de BBQ

met witlof, amandine met gerookte oesterzwam en kalfsjus met Aceto Balsamico (voor 2 personen) 

34½ pp 

Rouleaux van parelhoen

 Pata Negra, salie en pistache met flespompoen en gevogeltejus met eekhoorntjesbrood 

29½ 

Gestoofde ossobuco

op spinazie, crème van aardappel, venkel en een jus met salie en sinaasappel 

29½

Gepocheerde schol

met een grote gamba, crème van aardappel, cherrytomaat, groene asperges en bisquesaus

28½

Gebakken snoekbaars

met rode biet, paddenstoelen, krokante risotto en een beurre blanc met mierikswortel 

28½ 

Spanakopita

met aubergine-kaviaar, zwarte olijven en crème van geroosterde puntpaprika

23½

Lekker voor erbij

Verse friet

met mayo en gerookte haringkaviaar

Groene salade

met dressing

Desserts

Pijnboompitten-cake

met perzik en ijs van Betuwse honing 

9½ 

Semifreddo

met nougat, chocolademousse en butterscotch 

9½ 

Eton Mess

met Hollandse aardbeien en bessensorbet 

Kaasplank:

4 soorten kaas met bijpassend garnituur

11½

Koffie of thee

met friandises

9