Menu

MENUkaart

Diner & BORREL

(Wijzigingen voorbehouden)

Keuken open:
Wo - Do van 16:00 tot 21:30 diner
Vr - Zo van 15:00 tot 21:30

Heeft u een voedselallergie? Meld het ons dan!

Op feestdagen kunnen andere openingstijden van toepassing zijn.

MENU VAN DE CHEF

3 GANGEN 44½ | 4 GANGEN 54½ | 5 GANGEN 64½

Laat je verrassen door onze Chef. Een wisselend menu met dagverse ingrediënten die onze chef omtovert tot een bijzonder drie- vier- of vijfgangenmenu. Eet smakelijk! 

Voorgerechten

Steak tartaar ‘surf & turf’

met groene asperges, limoenmayonaise  en Black Tiger garnalen

19½

Asperges à la Flamande

met huisgemaakte ham en aardappel-appelsalade

17½

 Aardappelgnocchi met raapstelen

shiitake, gekonfijte prei en Parmigiano Reggiano

17½

Ravioli van kabeljauw

en Ricotta met tomaat, basilicum en olijfolie. 

19½

Twee bereidingen van tonijn

avocado, mango, radijs, sesam-crumble en sojagel

19½

6 oesters

met sjalotvinaigrette, citroen en Tabasco

27

Hoofdgerechten

Chateaubriand

met groene asperge, koolrabi en amandine met oesterzwam en Bearnaisesaus (voor twee personen)Supplement eendenlever: 7 pp

31½ pp

Zwaardvis van de BBQ

met lamsoor, zeekraal, Hollandse asperges, romige Fregola en beurre blanc met witte wijn en kervel 

29½

Gebakken zeebaars

met bosbiet, meloesui, Hasselback krielaardappel, een beurre blanc met mierikswortel 

28½

Gestoofde ossobuco

op spinazie, crème van aardappel, venkel en een jus met salie en sinaasappel

29½

Gebakken eendenborst

paksoi, bimi, komkommer, krokante pandan kokosrijst en jus met  Hoisinsaus

27½

Doperwtenrisotto

met Ricotta, gremolata van pistache & seizoensgroenten

23½

Lekker voor erbij

Verse friet

met mayo en gerookte haringkaviaar

Groene salade

met dressing

Desserts

Crème brûlée

met vanilleroomijs

Gepocheerde peer 

met sinaasappel, hangop, koekcrumble en merengue 

Chocolade ganache taart 

met kaneelroomijs

Kaasplank:

4 soorten kaas met bijpassend garnituur

11½

Koffie of thee

met friandises

9