Keuken open: Wo - Do van 16:00 tot 21:30 diner Vr - Zo van 15:00 tot 21:30
Heeft u een voedselallergie? Meld het ons dan!
Op feestdagen kunnen andere openingstijden van toepassing zijn.
MENU VAN DE CHEF
3 GANGEN 44½ | 4 GANGEN 54½ | 5 GANGEN 64½
Laat je verrassen door onze Chef. Een wisselend menu met dagverse ingrediënten die onze chef omtovert tot een bijzonder drie- vier- of vijfgangenmenu. Eet smakelijk!Â
Voorgerechten
Vitello tonnato
van kalfstataar, crème van tonijn en garnalentoast
19½
Rose gebakken eendenborst
met frisee salade, geroosterde amandelen en een dressing van Pedro Ximénez Sherry en sherry-azijn
17½
Twee bereidingen van tonijn
avocado, mango, radijs, sesam-crumble en gel van soja
19½
Pulpo van de BBQ
met crème van aardappel, haringkaviaar, venkel en een salsa verde
19½
Burrata
met watermeloen, granaatappel, zwarte olijven, munt en knoflooksoldaatjes
17½
6 oesters
met sjalotvinaigrette, citroen en Tabasco
27
Hoofdgerechten
Ribeye van de BBQ
met witlof, amandine met gerookte oesterzwam en kalfsjus met Aceto Balsamico (voor 2 personen)
34½ pp
Rouleaux van parelhoen
Pata Negra, salie en pistache met flespompoen en gevogeltejus met eekhoorntjesbrood
29½
Gestoofde ossobuco
op spinazie, crème van aardappel, venkel en een jus met salie en sinaasappel
29½
Gepocheerde schol
met een grote gamba, crème van aardappel, cherrytomaat, groene asperges en bisquesaus
28½
Gebakken snoekbaars
met rode biet, paddenstoelen, krokante risotto en een beurre blanc met mierikswortel
28½
Spanakopita
met aubergine-kaviaar, zwarte olijven en crème van geroosterde puntpaprika