Steak

MENUkaart

Diner & BORREL

(Wijzigingen voorbehouden)

Keuken open:
Wo - Do van 16:00 tot 21:30 diner
Vr - Zo van 15:00 tot 21:30

Heeft u een voedselallergie of dieetwensen? Meld het ons dan!

Op feestdagen kunnen andere openingstijden van toepassing zijn.

2 gangen 39 | 3 gangen 49 

4 gangen 59 | 5 gangen 69

Laat je verrassen met een uitgebalanceerd menu met verse regionale- en seizoensproducten.

Klassiekers

Voorgerecht

22

Terrine van eendenlever met vijgencompote en brioche

19

Klassieke Steak Tartaar BONTE VEREN met een gepocheerd eitje en krokant van zuurdesem

Hoofdgerecht

35½ pp

Ribeye voor twee personen van de BBQ met een jus van kalf

8pp

(Supplement eendenlever 8 pp)

Dessert

10

Semifreddo met nougat, chocolademousse en butterscotch

15

Kaasplank 4 soorten met zuurdesem krokant

Voor de kids

Tomatensoep “BONTE VEREN”

11½

Friet met slagers-bitterballen of garnalenkroketten en salade

11½

Pasta pesto met Parmezaanse kaas

Lekker voor erbij

Verse friet met mayo en gerookte haringkaviaar

 5½

Groene salade