Bonte Veren

Menu

TIJDELIJK GESLOTEN

ZOALS OVERAL IS OOK BONTE VEREN TIJDELIJK GESLOTEN

DINERKAART

(Wijzigingen voorbehouden)

Driegangen keuzemenu per persoon 35
De gerechten zijn ook los te bestellen: Voorgerechten 11 | Hoofdgerechten 20 | Desserts 7½

VOORGERECHTEN

Gemarineerde zalm, venkel, rode ui, croutons, doperwt-sla en mangochutney  (+ 2½ )

3 oesters (le Geay) met sjalot-vinaigrette en citroen (6st + 4½ )

Rosé gebraden eendenborst, granaatappel, amandel, Frisée-sla & dressing van east India sherry

Steak tartaar, eidooier crème, mierikswortel mayo & garnalentoast (+ 2½ )

Buffel-mozzarella, le Puy linzen, vijgen, citroenverbena en antiboise van tomaat

HOOFDGERECHTEN

Gepocheerde zeewolf, boterbonen, coppa di Parma, prei & saffraanbourride

Gebakken doradefilet, peterselie-wortel, artisjok, peentjes, kalfsfondjus

Gebraden lamsrug , paddestoelen, kervel-wortel, groene pruimen, lamsjus met knoflook (+ 2½ )

Gestoofde kalfssukade, mousseline, spruitjes, amandel, truffeljus

Black Angus ribeye voor 2 personen (+6 p.p.)

Koekjes van pastinaak en Manchego, rode biet, klassieke pesto

LEKKER VOOR ERBIJ

Verse friet,  mayo, gerookte haringkaviaar (+ 3½ )

Groene salade (+ 3½ )

DESSERTS

Key lemon pie met Yuzu, lemon-sorbet

Brownie, rood fruit, vanilleijs

Hangop met kiwi & merengue

Claufotis met groene pruimen

Kaasplankje (4 soorten) (+ 4½ )

VOOR DE KIDS

Tomatensoep “Bonte Veren”   4

Friet met een slagerskroket of garnalenkroket & salade   7½

Pasta pesto met geraspte Parmezaan   7½