Bonte Veren

Menu

DINERKAART

(Wijzigingen voorbehouden)

Bites Om te delen (of niet)

Anti pasti plank voor 2 pers

       15
Charcuterie: 3 soorten charcuterie
6 soorten charcuterie 15
9 soorten charcuterie 22½

Pata Negra Iberico

10
Terrine van eendenlever, brioche, compote van vijgen 17½
Kaasplank: 3 soorten rauwmelkse kaas 6
6 soorten rauwmelkse kaas 9
9 soorten rauwmelkse kaas                                       12
Oesters: Creuses blanche Normande, per stuk
Gemarineerde olijven met pit 4
Bourgondische bitterballen 6 stuks 6
Garnalenkroketjes 7
Brood van Menno met olie, boter & tapenade 4

VOORGERECHTEN

Vitello tonnato, kalfsmuis, tonijncrème, kappertjes & rode ui

       10½
Dungesneden eendenborst, verse vijgen, amandel & dressing van sherry 11
Gebakken heekfilet, wortelcrème, peen, frisee-sla & kruidenolie
Tartaar van Hollandse garnalen, avocado, koriander & schaaldierenjus 10½

Gegratineerde geitenkaas, mini biet, pompoenpitten & mieriksworteldressing

10

HOOFDGERECHTEN

Gebakken runderentrecote, aardappelpuree, Bloemendaalse gele kool & jus van eekhoorntjesbrood

       19½  
Hertenbiefstuk, spruiten, kastanjes, gratin & wildjus met vossenbessen 22½
Tongschar, romanesco, rode ui, kappertjes & salsa verde 22½
Roodbaars, Hasselback aardappel, venkel & beurre blanc van Noilly Prat 19½

Taart van pastinaak, boerenkaas, peen & pesto van rucola en walnoten

17½

Lekker voor erbij

Verse friet,  mayo/crème fraiche /gerookte haringkaviaar                                                                 

       4
Groene salade

VOOR DE KIDS

Tomatensoep “Bonte Veren”

       4
Friet met een slagerskroket of garnalenkroket & salade                                                                                   
Pasta pesto met geraspte Parmezaan

KAAS VAN KEES

3 soorten Franse rauwmelkse kazen

       6
6 soorten Franse rauwmelkse kazen 9
9 soorten Franse rauwmelkse kazen                                                                                   12

Dessert

Tarte Tatin van appel & crème fraîche-roomijs                                                                                                                              

      
Panna Cotta met coulis van kersen
Brownie fudge & vanille-ijs
Sgroppino van citroensorbet met limoncello, cava en basilicum 6

Dorpsstraat 48
6661 EL ELST (Gld)

info@bonteveren.nl
Tel. 0481 745 290