Bonte Veren

Menu

DINERKAART

(Wijzigingen voorbehouden)

Bites Om te delen (of niet)

Anti pasti plank, per persoon 

      
Charcuterie: 3 soorten charcuterie
6 soorten charcuterie 15
9 soorten charcuterie 22½

Pata Negra Iberico

10
Kaasplank: 3 soorten rauwmelkse kaas 6
6 soorten rauwmelkse kaas 9
Oesters: Creuses Le Geay Normande, per stuk
Gemarineerde olijven met pit 4
Bourgondische bitterballen 6 stuks 6
Garnalenkroketjes 7
Brood met olie, boter & pesto 4

VOORGERECHTEN

Gebakken eendenlever, stoofpeer, pistache, witlof & balsamico

17½
Steak Tartaar, piccalilly, zacht eitje, frisee sla en broodcroutons 11
Gepekelde zalm, crème van bloemkool, Coppa di Parma, rode curry 12
Gebakken kabeljauw, knolselderij, crème van pompoen, haringkaviaar, dressing van kalamansi 13½

Huisgemaakte kroketjes van gruyère en appel, rucola, dressing van appelazijn & druivenmost-mosterd

11½     

HOOFDGERECHTEN

Gebakken kalfsrib-eye, ratatouille, hasselback aardappel, zwarte olijf & saus van witte wijn en gorgonzola                                                               

       21½  
Coq au vin (heel haantje), gebakken rijst met steranijs en kaneel, suikersla, eigen jus 19½
Gebakken dorade filet, kruiden-couscous, prei, hangop, koriander & ras el hanoutolie 19½
Vis van de dag    dagprijs

Taart van pompoen & provolone, snijbiet, oesterzwammen & pesto

18½

MENU VAN DE CHEF

Verrassingsmenu, 3 gangen  (enkel per tafel te bestelen)                                                             

       32½ 

Lekker voor erbij

Verse friet,  mayo/crème fraiche /gerookte haringkaviaar             

     4
Groene salade

VOOR DE KIDS

Tomatensoep “Bonte Veren”

       4
Friet met een slagerskroket of garnalenkroket & salade                           
Pasta pesto met geraspte Parmezaan

KAAS VAN KEES

3 soorten Franse rauwmelkse kazen

  6
6 soorten Franse rauwmelkse kazen 9

Dessert

Chocolade pavlova, slagroom, aalbessen                                                            

      
Panna Cotta met stoofpeertje
Citroenkwarktaart met passievrucht