Bonte Veren

Menu

KERSTMENU

42,50 pp
passend wijnarrangement 21 pp

VOORGERECHT

Carpaccio met truffel dressing, Parmezaanse kaas & ganzenleverkrullen

of
Gepekelde zalm, radijs, crème van geitenkaas, bloemetjes, dressing van mierikswortel & dille

TUSSENGERECHT

Dorade met rode curry, rijst, babymais, sesam & pompoen

of
Kalfssukade, crème van pastinaak, peen, zwarte olijf & eigen jus

HOOFDGERECHT

Hertenbiefstuk, kweepeer, aubergine, miso, gratin & wildjus

of
Kabeljauw, puree, schorseneren, hazelnoten, ras el Hanout & beurre blanc

NAGERECHT

Verrassings kerstdessert

of
Diverse kaassoorten met brood & garnituur

DINERKAART

(Wijzigingen voorbehouden)

Bites Om te delen (of niet)

Anti pasti plank, per persoon 

      
Charcuterie: 3 soorten charcuterie
6 soorten charcuterie 15
9 soorten charcuterie 22½

Pata Negra Iberico

10
Kaasplank: 3 soorten rauwmelkse kaas 6
6 soorten rauwmelkse kaas 9
Oesters: Creuses Le Geay Normande, per stuk
Gemarineerde olijven met pit 4
Bourgondische bitterballen 6 stuks 6
Garnalenkroketjes 7
Brood met olie, boter & pesto 4

VOORGERECHTEN

Vitello tonnato, kalfsmuis, tonijncrème, kappertjes & rode ui

       10½
Dungesneden eendenborst, verse vijgen, amandel & dressing van sherry 11
Carpaccio, truffel-mayonaise , parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitten 11½
Tartaar van tonijn, guacamole, sojabonen, zoet-zuur van radijs 10½

Dry-aged biet, karmozijn peer, blauwe kaas & mierikswortel-dressing

10

Soep van aardpeer met truffelolie

9

HOOFDGERECHTEN

Gebakken rundersteak, caponata, polenta & jus van zwarte knoflook

       19½  
Hertenbiefstuk, kweepeer, palmkool, gratin & wildjus 22½
Lasagne van kalfsragout, sauce- béchamel, gepofte tomaat en pesto 17
Hele zeebaars met citroen en rozemarijn, olijven, little gem & Hasselback aardappel 19½

Gebakken kabeljauw, witlof, pancetta, parmezaanse kaas & beurre rouge

20½

Steak van knolselderij, radicchio, hazelnoten, crème van pastinaak & gremolata

18½ 

MENU VAN DE CHEF

Verrassingsmenu, 3 gangen                                                                                      

       32½ 

Lekker voor erbij

Verse friet,  mayo/crème fraiche /gerookte haringkaviaar                                                                 

       4
Groene salade

VOOR DE KIDS

Tomatensoep “Bonte Veren”

       4
Friet met een slagerskroket of garnalenkroket & salade                                                                                   
Pasta pesto met geraspte Parmezaan

KAAS VAN KEES

3 soorten Franse rauwmelkse kazen

       6
6 soorten Franse rauwmelkse kazen 9

Dessert

Tarte Tatin van appel & crème fraîche-roomijs                                                                                                                              

      
Panna Cotta met stoofpeertje
Brownie fudge & vanille-ijs
Tiramisu met licor 43 & amaretto